Bez kompromisa.

 

Prava veličina ne poznaje granice.

Audi Q7.

Audi Q7 rezultat je ambiciozne ideje: nikada ne treba prestati s poboljšanjima. Ovaj model ima izražene muške karakteristike, ali ipak zrači lakoćom. U svojoj unutrašnjosti nudi udobnost na najvišem nivou. S još više slobodnog prostora za Vaše zamisli. 3.0 TDI motor ubrzava ovog snagatora s pet sjedala od 0 do 100 km/h već za impresivne 6,3 sekunde.

Karakteristika Audija Q7.

 

 

 

Q-dizajn Audija Q7.

Audi Q7 ističe se utegnutim površinama i oštrim linijama. Uprkos dužem međuosovinskom razmaku, kompaktniji je od svog prethodnika. S obzirom da je postao širi i viši, model odiše još izraženijim karakteristikama i većom prezentnošću. Upečatljiva rešetka hladnjaka i opcijska Matrix LED glavna svjetla naglašavaju njegov bezvremenski atletski nastup.

Koncept prostora u Audiju Q7.

Otkrijte slobodni prostor varijabilne unutrašnjosti u novom Audiju Q7. U usporedbi s prethodnim modelom, prostor u unutrašnjosti za putnike je povećan. Osim toga u unutrašnjosti imate razne mogućnosti konfiguriranja: u drugom redu se u sklopu serijske opreme ugrađuju tri sjedišta s naslonima, s mogućnošću namještanja nagiba. Po želji se u trećem redu sjedišta mogu na primjer dodati dva električno preklopiva pojedinačna sjedišta, koja će Audi Q7 pretvoriti u model sa sedam sjedišta. U tom slučaju ulazak u vozilo će Vam olakšati dvostruko preklopiva vanjska sjedišta u drugom redu sjedišta.

 
Audi Logo
 
 
 Q7  
Cjenovnik