Moderan. Upečatljiv. Sportski.

 

Svaka generacija stvara nove ideale. Radilo se o radnim uvjetima, kreiranju slobodnog vremena ili planiranju obitelji - sve je podložno promjenama. I to je dobro! Samo kroz promjene može nastati novi način razmišljanja. Audi je oduvijek slijedio ovo načelo, konstruirajući automobile koji postavljaju mjerila. Jedan od takvih automobila je Audi Q5.

Umjesto da vas nagovara, on vas uvjerava, jer unatoč ekonomičnim karakteristikama omogućuje veliki užitak u vožnji, te unatoč sportskim svojstvima ostaje razuman. U njemu se spajaju praktične tehnologije s tradicionalnim kvalitetama kao što su inteligencija, komfor i snaga. Doživite progresivan način kretanja s Audijem Q5.

 

 

Izražajan, upečatljiv dizajn


Progresivan, markantan dizajn Audija Q5 uočljiv je već na prvi pogled: široko razvučena stražnja svjetla stavljaju poseban naglasak na stražnji dio vozila. Kod opcijskih Xenon plus glavnih svjetala stražnja svjetla su izvedena u LED tehnologiji i oblikovana su kao uočljiva svjetlosna traka. Jasno istaknuti stražnji difuzor te završetci ispušnih cijevi s donjim zaravnatim profilom čine stražnji dio vozila još muževnijim.

Praktičan i aktraktivan


Široki stražnji poklopac koji prelazi u bočni dio vozila. On ne samo da stvara prepoznatljivi izgled stražnjeg dijela vozila nego prije svega znatno olakšava utovar i istovar predmeta iz velikog prtljažnika. Uzdužni kromirani krovni nosači i pripadajući poprečni krovni nosači koji se mogu skinuti spadaju u serijsku opremu.

 
Audi Logo
 
 
 Q5  
Cjenovnik